obqvabg.com

CNL ACETYL L-CARNITINE 300 гр Преглед отблизо

CNL ACETYL L-CARNITINE 300 гр

Нов продукт

Повече информация

Това може би са най-използваните, търсени и известни добавки за отслабване и горене на мазнини. Л-карнитина е една от най-често срещаните съставки в фат-бърнерите. За това ние Ви предлагаме нашият продукт CNL ACETYL L-CARNITINE, от който ще останете изнендващо доволни! 

Л-карнитинът е аминокиселина, която се свързва с молекулите на мазнините  и ги пренася през труднопроходимата клетъчната мембрана, до митохондриите, където се изгарят като енергия. След изгарянето на мазнината се отделят отпадъчни продукти. Аминокиселината ги транспортира отново през клетъчната стена, като преди това се свързва с тях. По този начин извършва двойно действие , като вкарва мазнината в клетката а след това отвежда отпадъчните продукти извън нея.

Освен подобряването на окислението на мазнините и тяхното изгаряне като енергия, Л-карнитина може да Ви помогне и да запазите мускулите си, ако спазвате по екстремни диети, като доставя повече кислород до мускулите  и не позволява да се разгражда протеина в тях. Колкото повече Л-карнитин имате в мускулите си, толкова по-малко гликоген ще се изразходва от тях по време на тренировка и ше се чувствате по-дълго време силни и енергични.
 В състава на този продукт се съдържа  най-мощната и най-ефективна форма на л-карнитин а именно ацетил-л-карнитин.

Прием:  2 мерителни лъжици 30 мин преди тренировка и вечер преди лягане.

Опаковка: 300 гр